Overslaan en naar de inhoud gaan

Interbiz bouwt websites met Drupal CMS

Uw nieuwe website wordt gebouwd met het uiterst krachtige Drupal CMS, een systeem dat heel wat belangrijke prijzen gewonnen heeft. Dankzij een community van meer dan 100.000 ontwikkelaars, is Drupal uitgegroeid tot het meest gebruiksvriendelijke, meest moderne en het krachtigste CMS ter wereld.

Als opdrachtgever wordt u met de keuze van Drupal onafhankelijk van uw leverancier, daar elk persoon met kennis van Drupal aanpassingen kan aanbrengen.

Wat is Drupal

  • Drupal is een content management systeem ontwikkeld in de programmeertaal PHP.
  • Drupal is een systeem dat veel belangrijke prijzen gewonnen heeft en door de jaren enorm populair geworden is voor het bouwen van websites.
  • Als opdrachtgever wordt je met de keuze van Drupal onafhankelijk van je leverancier, daar elk persoon met kennis van Drupal aanpassingen kan aanbrengen.
  • Drupal is een uiterst zoekmachine vriendelijk systeem. Drupal websites worden door Google zeer goed geïndexeerd en leiden in de meeste gevallen tot hogere posities in de Google zoekresultaten.
  • De functionaliteit is zeer goed uitbreidbaar door middel van de duizenden beschikbare modules. Zo kan je beginnen met een solide basis die kan meegroeien met de noden van uw bedrijf.
  • Het geheel werkt volledig via internet. Er zijn geen externe programma’s nodig die je moet installeren op je computer. Een computer met internetverbinding is genoeg om je site te beheren.

Welke bedrijven maken gebruik van Drupal?

Niet voor niets kiezen bekende organisaties en firma’s voor Drupal. Ter referentie enkele bekende websites die gebouwd zijn met het Drupal systeem :

Media

Televisie - radio

Politiek

Muziek - artiesten - bekende personen

Gemeenschap

Staat - stad - gemeente

Producenten

Beurzen

Retail

Diensten